Kiitos kiertoon!

Askartele kiitos jollekin, jota haluat kiittää!

Lasten kulttuurikeskus Aurora on saanut nimensä 1800-luvulla eläneen Aurora Karamzinin mukaan. Hän oli aatelinen, ja työskenteli muun muassa Venäjän keisarinnan hovineitinä. Ennen kaikkea hänet tunnetaan kuitenkin työstään Helsingin diakonissalaitoksen perustamisessa ja monenlaisessa ihmisten auttamisessa. Hän asui ihan Lasten kulttuurikeskus Auroran lähellä, Träskändan kartanossa ja yhdessä vaiheessa myös Aurorassa. Aurora teki paljon hyvää. Mitä hyvää sinä voisit tehdä? Ehdotamme, että aloitat kiittämällä. Se tekee hyvää. 

Askartele kiitos ja anna se jollekin perheenjäsenelle jota haluat kiittää. 

Kiitoksen voi tehdä vaikkapa pahvista, vanusta, kankaasta, glitterliimasta, paperimassasta, palloista, kävyistä tai kivistä, muovipussista tai purkin kannesta. 

Anna kiitos eteenpäin ja kerro mistä asiasta sillä kiität. Ohjeista kiitoksen saajaa nautiskelemaan omasta kiitoksestaan hetken ja antamaan sen sitten eteenpäin. 

Karanteeniaikana annetaan kiitosten kiertää vain oman kodin jäsenten kesken. Myöhemmin kiitoksen voi myös antaa vaikka ystävälle tai opettajalle tai lähettää postissa kauempana asuvalle sukulaiselle. 

Kiitos!